Бившата на Божидар Лукарски със сладко отмъщение

Гласувайте за статията

Сега е неин ред

Бившата изгора на Божидар Лукарски – фаталната Ива Йорданова, е на път да направи своето сладко отмъщение.

За никого не е тайна, че само няколко месеца след раздялата им, танцьорката призна, че е обвързана. Тя има връзка с доста по-младия от Божидар Лукарски – Тодор Пеев. Той е по-млад и от нея самата.

Божидар Лукарски

Сега е неин ред

34-годишният мачо се занимава с мениджърството на интернет портал за култура, създаващ медийна, телевизионна и филмова продукция. Макар да са съвсем прясна двойка, наскоро двамата били гости на сватба. Под фотосите от тържеството Тодор написа, че не те са младоженците, но скоро може и да бъдат.

Според семейни приятели на бившето семейство на Лукарски, Ива неслучайно избрала точно сега да признае за новата си връзка. Припомняме, че само преди месец Божидар Божидар ѝ нанесе сериозен удар, минавайки изненадващо под венчилото с екзотична арабка. В разгара на лятото бившият лидер на СДС каза „да“ на богаташка, носеща интересното име Лида Азади.

Двамата влюбени се врекоха във вечна вярност пред шепа гости, а после заминаха на меден месец в Италия. Заради новата си жена Лукарски най-вероятно щял да се премести да живее в Америка, тъй като тя от години развива процъфтяващ бизнес с недвижими имоти там.

Клюката носи, че Лида била стара тръпка на ексминистъра на икономиката, която пламнала наново в навечерието на развода му с Ива. Дали с Йорданова са се разделили заради любовния триъгълник, или защото ВИП политикът загуби лидерското място на „Раковски” 134, не става ясно.

Бракът им обаче така или иначе просъществува твърде кратко. Въпреки това сватбата им безспорно остава една от най-пищните в родния хайлайф, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар