Аделина Радева се обясни в любов на…

Водещата развенча слуховете за появили се търкания
0
5/5 - (2 votes)

Водещата развенча слуховете за появили се търкания

Водещата на сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България“ – Аделина Радева се обясни в любов.

Тя развенча категорично слуховете за търканията между нея и екранния й партньор Виктор Николаев и дори му се обясни в любов.

Аделина Радева
Водещата развенча слуховете за появили се търкания

Аделина Радева заяви: „Голям късмет имам с тази телевизионна среща, с това, че ни събраха с Виктор в Нова телевизия“.
Тя разкрива, че двамата се познават отдавна и през годините работели изключително приятно. „Защото наистина не е без значение кого ще видиш пръв сутрин. Аз имам късмета да виждам този добър човек и професионалист, и истински приятел“, казва Аделина Радева. Нещо повече – тя твърди, че не съпругът ѝ Борис Радев, а колегата ѝ Николаев е причината за сутрешната ѝ усмивка.

Именно той е причината за сутрешната й усмивка

Аделина Радева и Виктор се срещат в БНТ преди почти 13 години. Тогава ръководството на телевизията майка ги слага за пръв път рамо до рамо като екранна двойка. Николаев обаче бързо напуска националната медия и се насочва към Нова тв. Така пътищата им с Аделина Радева се разделят.

Когато през 2018-а журналистът научил, че именно тя ще замени дългогодишната му партньорка Ани Цолова, се почувствал истински щастлив. Той вече отлично я познавал и като човек, и като професионалист и буквално от първия ден двамата си паснали. Слуховете в нюзрума на телевизията обаче не пощадиха най-новото попълнение.

Колеги на Виктор и Аделина веднага побързаха да разкрият, че многократно след ефир двамата са засичани да си тръгват заедно от работа. Николаев редовно возел колежката си до дома ѝ с личния си автомобил. Причината за това е, че Радева не разполагала с кола. По принцип тя се придвижвала или с таксита, или с градски транспорт.

В автомобила на Виктор екранните партньори можели да си споделят лични неща, които не биха могли да коментират пред останалите си колеги. Първа възражения, че Николаев се е превърнал в личен шофьор на Аделина, проявила жена му Людмила. Тя не смятала за редно той да вози водещата, при условие че тя не била свободна и си имала съпруг. Затова напоследък двамата разредили разходките с кола, но пак можели да бъдат засечени да хапват заедно в почивките, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.