Самата истина за развода на Ани Салич

Гласувайте за статията
Бранко Салич фалира напълно, сега е общ работник, Ани Салич го зарязала заради хазартната му зависимост

Ани Салич и бившият ѝ съпруг Бранко са разделени от 2 години – пише в. „Уикенд“. Те няколко пъти си даваха нов шанс на връзката си, но така и не успяха да залепят счупеното помежду си. Оказа се, че страстта на сърбина към хазарта, софрите и сгодните жени е фатална за дългогодишния им брак. През 2017 г. Ани и Бранко го разтрогнаха официално, но едва сега лъсна истината за краха в отношенията им – отбелязва изданието.

Дори преместването на водещата в Нова тв е хилядите ѝ предупреждения, че ще сложи край, не успяха да стреснат продуцента. Ани Салич го напуснала, сърбинът се разкаял, но новинарката се отказала да се върне при него.
Още докато били семейство, Бранко страдал от непреодолима зависимост към хазарта и тайно от жена си обикалял комарджийниците. Бившият мъж на тв водещата често ходел да дърпа ръчките на „едноръките бандити“ в игралните зали. Той все повече затъвал до гуша в харчове и заеми, а липсата на пари обтегнала отношенията му с Ани. В един момент се оказало, че сърбинът е затънал страшно и дължи стотици хиляди левове.

60-годишният Бранко, който дълги години бе продуцент в Би Ти Ви, днес трудно намирал по-солидно препитание. Последната му работа била като общ работник в риалити проекта на Иван и Андрей „Фермата“. Давали му скромни средства, при това ден за ден, тъй като непрекъснато имал нужда от бързи пари.

Ани и Бранко от времето, когато бяха заедно

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар