Митко Щерев и Лили Иванова заравят томахавките (Вижте защо й прости композиторът)

Гласувайте за статията

Композиторът кани на среща примата след дългогодишна война

От кръвни врагове Митко Щерев и Лили Иванова са на път да си простят. Войната между композиторът и примата продължава вече 15 години. Но Щерев бил готов да протегне пръв ръка на легендарната изпълнителка.

С напредването на годините той осъзнал, че раздора с нея му тежи. От много години двамата не се били срещали очи в очи. Но музикантът нямал намерение лично да я търси.

Снимка: Ретро

Говори се, че той предложил да изпратят по един свой представител на среща. Да се обсъдят противоречията и да се намери решение на конфликта. После Митко и Лили щели да си стиснат ръцете. Само, че примата на българската естрада все още не била отговорила на поканата.

Да припомним, че след дългогодишно приятелство двамата се озоваха един срещу друг в съдебната зала през 2010 г. Певицата заведе иск срещу композитора за нанесена обида като поиска 5 бона заради нараненото си достойнство, след като той я беше критикувал в статия.

Щерев пък й скочи, че е унижила него и близките му в биографичната си книга. Не може да забрави обидите, които тя му нанесе като използва фразата „беден като църковна мишка”, както, че жена му имала афера с един от музикантите му.

Четири години преди срещата в съда авторът на „Осъдени души” забрани на естрадната изпълнителка да пее 17 негови парчета заради финансова некоректност от нейна страна.

В момента Щерев бил готов отново да има работни отношения с бившата си приятелка. Но при едно условие, само ако тя се съгласи да имат изчистени юридически отношения, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар