Хороскоп за 19 септември, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на астроложката Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“
Везни
Надали сте в най-добрата си форма, но в живота ви се извършват трансформации, които първоначално винаги създават трудности. Въоръжете се с търпение и бъдете готови на компромиси. Възможни са ядове с брачния партньор. Иначе в работата се очертават късмет и сполука.

Скорпион
Очертава се хубав ден особено по отношение на пари и любов. Ще ви върви в съдружен бизнес. По отношение на служебните дела се забелязват новости, които изглеждат благоприятни, но все още за вас обстоятелствата са неопределени. Съветвам ви тактично да изчакате как ще се развие положението.

Стрелец
Не е изключено да имате някои делови ядове днес, но звездите фиксират благоприятна промяна в ситуацията около вас и нищо чудно ненадейно да се осъществят желанията ви. По отношение на работата си ще получите влиятелна подкрепа, но внимавайте да не допускате грешки.

Козирог
Четвъртък ще ви затрупа с ангажименти, не са изключени и любовни неприятности за мнозина. Изпъкват силни финансови смущения, ядове от служебно естество. Бъдете въздържани и старателно заобикаляйте разправии. Късметът ви е в контактите и комуникацията, която добре владеете.

Водолей
Възможно е да бъдете огорчени от промяна в семейните отношения или да ви потискат делови проблеми. Необходимо е да внесете яснота в живота си, но не го правете с кавги. Задействайте връзките си с приятелите. Освен че ще ви помогнат в професионалната област, ще осъществите и любовните си желания.

Риби
Въпреки някои затормозявания от лично естество, четвъртък е много късметлийски и ще сте доволни от развитието на делата си. Бъдете сдържани и предпазливи в общуването с обкръжаващите ви, избягвайте разправии. Предвижда се голям професионален успех или поне моментен блясък на работното място.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар