Наследникът на Дарина Павлова с космическа заплата

Наследникът на Дарина Павлова с космическа заплата
5 (100%) 1 vote

Наследникът на Дарина Павлова се уреди с космическа заплата

Синът на Дарина Павлова се уреди с престижна работа.  Само месец след като получи бакалавърска степен, Илия Калоян може да се похвали с длъжност в една от най-големите филмови компании в света. Той заема ръководна позиция, узна HotArena.

Наследникът на Мадам Мулти и покойния бос Илия Павлов се явил на конкурс. Той спечелил сред множеството кандидати и в крайна сметка бил избран за директор „Международни продажби“ във филмовия гигант „Милениум филмс“. Годишната заплата на специалиста, който е на този пост в САЩ, възлиза на около 200 000 долара.
Интересното в случая е, че в университета в Короладо, милионерският наследник залагал на математика и икономика. Но той бързо се ориентирал към друга област и се насочил към печеленето на пари в киноиндустрията.
Сред близките от обкръжението му са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни и много други холивудски знаменитости, с които общува и неговата майка.

„Много пъти съм си говорил с тях, сега ще съм им нещо като шеф“, коментира с нескрита гордост Илия-Калоян.
„Не съм направила нищо, с което да го подкрепя в този случай. Тази победа си я извоюва абсолютно сам“, споделя Дарина Павлова, която е изключително горда с постиженията на сина си. Тя рядко си позволява да го съветва по въпроси, свързани с личния и професионалния му живот.
„Голям мъж е, да се оправя“, категорична е Дарина, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар