Ивон Динева си избра професия (Ето какво ще учи дъщерята на Анелия)

Ивон Динева си избра професия (Ето какво ще учи дъщерята на Анелия)
1 (20%) 1 vote

Ивон Динева няма да върви по пътя на майка си и да става певица

Ивон Динева – дъщерята на поп фолк изпълнителката Анелия и бизнесмена Коко Динев вече е решила по какъв път да поеме, след като завърши гимназия. 16-годишното момиче, което влезе във всички медии със скандалното си поведение, ще продължи обучението си и под натиска на майка си ще учи висше.

Макар външният вид на Ивон да е идеален за професията, която нейната майка упражнява, тя се е спряла на съвсем различна професия. По всичко личи, че дъщерята на Анелия и Коко Динев не иска да става певица.

Ивон се е насочила в сферата на медицината. Засега обаче тя не издава или по-скоро не е решила в коя точно област на медицината иска да се развие. Но едно е сигурно, че иска да работи именно в този сектор, пише show.blitz.bg. Анелия също често се опитвала да насочи дъщеря си в правилната посока и да й помогне да избере подходяща професия, с която да може да печели достатъчно, за да се издържа сама.

Преди време поп фолк изпълнителката призна, че се старае да напътства дъщеря си. Анелия обаче бе категорична, че я е оставила сама да избира своя път в живота. „Ивон ходи на уроци по пеене. Тя е в малко по-друг свят от моя, по-темпераментна е, докато аз съм по-обрана. Тя си е тийнейджърка, бунтарка. Направила съм това, което като родител смятам за правилно, дала съм й напътствията и оттам нататък я оставям тя да направи избора, дали да продължи да пее, колко да е постоянна, но не е на всяка цена“, сподели поп фолк изпълнителката тази пролет.

Ивон Динева записва медицина сн. Инстаграм

Ивон Динева записва медицина сн. Инстаграм

По всичко личи, че Ивон Динева вече е решила с какво иска да се занимава в бъдеще. И това не е пеене. В коя точно област на медицината обаче ще се насочи тийнейджърката, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар