Мелания Тръмп разкри защо се оттегли от обществения живот (Няма да повярвате с какво се занимава)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп изчезна за три месеца, реставрирала Белия дом

Мелания Тръмп разкри къде е изчезнала последните няколко месеца. Първата дама активно отсъства от светския живот от февруари насам, като се появява само спорадично. На въпросите на феновете какво се случва с нея, отговорът беше лаконичен — работи.

Оказа се, че Мелания наистина е посветила голяма част от времето си на истински отговорна задача. А именно — да реставрира Белия дом.

Повече от три месеца първата дама на САЩ реставрирала историческия паметник. Тя и съпругът й Доналд Тръмп се заели с нелеката задача да върнат блясъка на 132-стайното имение. Джаки Кенеди преди десетилетия основава център за поддръжка и ремонт на Белия дом. Мелания като първа дама се заема с това.

Преди нея Мишел Обама отказва да се ангажира с подобна задача, тъй като я намира за скучна. Бившата първа дама на САЩ признава, че не разбира от мода, поради което и не рискува да се занимава с дизайнерски проекти. Мелания обаче не се притеснява да използва познанията си в тази област, за да даде най-доброто от себе си.

Първата дама на САЩ смело експериментира с цветове, форми и личен вкус. Резултатът предизвикал възхищение дори у най-яростните й критици.

„Тя просто преобрази Белия дом. Резиденцията изглежда невероятно“, разкриват служители от двореца. Мелания възстановила любимата стая на Барбара Буш — червения салон, както и прочутата синя стая, където Обама обяви старта на втория си мандат. Зеленият салон, също любимо място на семейството е бил преобразен, пише dailymail.co.uk

Мелания Тръмп разкри защо изчезна от публичния живот сн. Инстаграм

Мелания Тръмп разкри защо изчезна от публичния живот сн. Инстаграм

„За мен и моето семейство е чест да живеем в такъв прекрасен музей. Но по-важното е, че е наша грижа и отговорност да се погрижим за това място“, казва в свое интервю Мелания. Първата дама съвсем скоро ще покаже пред света окончателния резултат. Но служителите от резиденцията споделят, че тя е вложила изключително много време и личен труд, за да върне стария блясък на Белия дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар