Марешка отвя противничките си в капитанската битка (Чеченката шашна с дух и воля)

0

Чеченката сложи в джоб Радостина и Венцислава в най-тежката женска битка

Марешка от славяните победи в капитанската битка Радостина от траките и Венцислава от прабългарите. Трите жени бяха избрани да представят племената си в „Игри на волята” .

Снимка: Фейсбук

В битката за издръжливост те трябваше да се задържат за най-дълго време на дънер с ръце и крака. Чеченката, която на вид е с най-крехка физика издържа цял час, петнадесет минути и седем секунди. Така се оказа, че тя е най-издръжлива .

Първа от състезанието отпадна Радостина. А след нея и Венцислава. Марешка бе с най-силна воля и се задържа на пилона по-дълго от противничките си.

Снимка: Фейсбук

Победителката трябваше да избере между имунитет или кафе за славяните. Тя се жертва в името на общото благо и се отказа от имунитета.

По същото това време Красивите славяни замислиха бунт срещу Георгиос. Непрекъснатите му команди дотегнаха най-много на Йоана и Амелия-Мира и те започнаха да заговорничат срещу него.

Георгиус усети тяхното недоволство и сподели с останалите мъже в племето, че дамите в отбора проявяват капризи и са недоволни от условията на рибарската колиба.

Между Умните траки също се усеща деление на лагери. Притиснати от суровите условия без храна и покрив над главите племето не е единно.

Довечера ще гледаме поредната елиминационна битка. В която загубилото племена трябва да излъчи един номиниран участник, предават от lifeonline.bg.

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.