Хороскоп за 18 септември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Сряда е тягостна по отношение на любовния живот, мнозина от вас се чувстват жертви в този смисъл. Бързам да подчертая, че е справедливо развитието на обстоятелствата и едва ли ще постигнете нещо добро с амбициите си напред. Необходими са повече такт и търпение. Шансът за деня е от професионално естество. Наблюдават се придобивки.

Скорпион
В печеливши позиции сте. Каквото предприемете днес, ще го осъществите с лекота. Късметлии сте по отношение на материални дела, но се налага да се справите с трудности от емоционален характер. Бъдете внимателни в общуването с брачния партньор, направете компромис.

Стрелец
Сряда се характеризира с много работа, но ако сте по-организирани, ще се радвате на печалби. Не позволявайте емоциите да пречат на реализацията ви. Денят е благословен за контакти, за пътуване и за професионална изява. Сполуката ще бъде с вас при разрешаване на задачите, а така също и в любовта.

Козирог
Първо помислете и после действайте! Не си позволявайте любовно увлечение, сега имате по-голям материален шанс. Ако дадете приоритет на чувствата си, ще претърпите финансови загуби. Склонни сте да допускате грешки и поради някои домашни неприятности. Насочете вниманието си в сферата на контактите, тъй като късметът ви е там.

Водолей
За вас предстои хубав ден, особено в материален план. За мнозина се изпълняват имуществени претенции, печелите и по отношение на финансови дела. В работата също ще ви върви, изпъкват влиятелни протекции. Единственото, което е необходимо да спазвате, е да бъдете по-въздържани – в контактите с околните, в преследване на целите.

Риби
Вие сте силно активизирани за реализация днес. Затрупани сте с работа, не са малко и препятствията за преодоляване. На преден план изпъква трудно разрешим финансов проблем. В този смисъл най-важни са връзките ви. Организирайте необходимите срещи и разговори, и нищо чудно да бъдете зарадвани с новини. Хубаво развитие и в любовта.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар