Хороскоп за 18 септември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Сряда се характеризира с материална сполука. Изпъкват печалби, допълнителни доходи от странична дейност, увеличаване на трудовото възнаграждение. Но има е неблагоприятни звездни аспекти, които акцентират най-вече върху емоционалното ви състояние. Изнервени сте и лесно влизате в конфликт, твърде обидчиви сте.

Телец
И при вас материалните въпроси са на преден план днес, не е изключено да делите имущество с някого. Звездите предричат разбирателство и съгласие между двете страни. Налага се обаче по-голямо внимание по отношение на контактите с близките вкъщи. Възможно е прекратяване на някаква връзка.

Близнаци
Денят е доста интересен в материален аспект. Очевидни са финансови проблеми и лишения, но точно толкова изпъкват и благоприятни възможности. Ще ги откриете както на работното място, така и сред близките или приятелите си. Спечелили сте любовта и уважението им. Трудът ви ще бъде възнаграден, някой ще ви помогне.

Рак
Сряда е напрегната и нищо чудно да бъдете доста ангажирани. Не е лошо обаче да намерите време за почивка, изглеждате доста изнервени. Контролирайте поведението си, спокойно бихте могли да отложите някои задачи за друг ден. Имате материален късмет, който за някои от вас може да е свързан с чужбина.

Лъв
Дава ви се право на избор, необходима е само повече решителност. Звездното влияние е благоприятно – не се притеснявайте, че ще допуснете грешка. Смелите и предприемчиви действия носят еднакво материален успех и любовно удовлетворение. Ще ви върви, с лекота ще осъществите замислите си.

Дева
Изпъкват хубави новини по материални въпроси, възможно е близък човек да пристигне от път. Денят е с добра характеристика, но изглежда по-голямата част от вас са завладени от мрачни мисли. На помощ отново са контактите – както с близки и приятели, така и сред обществото. Наблюдават се чудесни условия за реализация на плановете ви.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар