Побойникът Иван Милин от Фермата има само основно образование! (още подробности)

Гласувайте за статията

Иван Милин от Фермата няма завършено средно образование!

Побойникът от Фермата Иван Милин има само основно образование, но за сметка на това е със сериозен стаж в криминалните хроники.

Иван Милин

Иван Милин от Фермата не е завършил средно образование

Въпреки това няма нито една присъда и дори върти три кръчми по морето. Той беше позорно изгонен от шоуто, след като разигра грозна сцена при чорбаджиите.

Подразнен от забележка на Елизабет Илчева, че не си чисти тоалетната и нежеланието й да се сдобри с него след това, той й удари шамар, който се отпечата върху бузата й.

Заради това продуцентите на шоуто Иван и Андрей решиха да го отстранят от формата. „Има много хора с възможности и пари като Иван Милин. Но има и една много дебела разделителна линия и тя се нарича агресия и то физическа агресия към жена.

И в нак-консервативния, и в най-либералния свят тази черта не бива да се преминава. Това е позицията на цялата продукция“, обяви Андрей Арнаудов.

„Много хора гледат Фермата, защото пропагандираме определени ценности. Смятам, че дължим на всички жени, които са преодолели насилие, а и на всички вас, да се разделим с Иван Милин.

Това е наше решение, наша отговорност и наше право, записано е дори в договора му. Решението ни е окончателно“.

„Поемам си отговорността, аз съм мъж, виновен съм“, бяха последните думи на Милин в шоуто, предават от вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар