Райна и Атанас Месечков се разгорещиха в нов клип!

Гласувайте за статията

Райна и Атанас Месечков снимат заедно нов клип, танцуват в горещи ритми!

Фолк певицата Райна изглежда има нова изгора. Изпълнителката разпали страстите в мрежата с пламенна снимка в компанията на един от най-известните си танцови партньори.

Райна

Райна и Атанас Месечков горещи в нов клип, с какво ли ще ни изненадат

Райна и Атанас Месечков открай време са двойка на екран, но не и в живота. И тези дни са отново заедно.

Певицата и танцьорът работят по нов клип, в който очевидно ще горят огнени латино страсти, пише вестник „България днес”.

Двамата са заснети във вихъра на танца фламенко. Певицата е добре известна с кръшните си умения и неслучайно печели риалити формата „Денсинг старс”.

Тогава именно си партнира с шампиона по спортни танци Атанас Месечков. Сигурни сме, че двамата ще направят наистина добър продукт и ще разпалят феновете си.

Колкото до личния живот на певицата, знаем, че тя е отново свободна. Пилето на фолка се раздели с ММА боеца Валери Тюлеков като причините за това останаха загадка. Валери дори изтри повечето от общите им снимки в профила си, но към момента не е давал интервюта.

А Райна продължава упорито с работата си и пътешествията, които знаем, че обожава повече от всичко. Влече я да преоткрива света и да се учи от различното около себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар