Миглена Каканашева-Мегз с 2-годишна присъда (Колко получи Румен Рончев?)

Гласувайте за статията

Мегз и Рончев с условни присъди

Осъдиха условно Миглена Каканашева-Мегз на 2 години лишаване от свобода. Съдът е установил, че за времето от средата на месец септември 2018 г. до 28 септември 2018 г., в град Раковски, умишлено е склонила Румен Рончев и Антон Лесов да присвоят лек автомобил. Стойността на колата е 98 586 лева и е собственост на лизингова компания в София.

Известната дизайнерка беше обвинена в застрахователна измама. Наложена й беше мярка „парична гаранция“ от 10 000 лева.

През октомври Миглена Каканашева обявила, че джипът й, който е взет на лизинг, е откраднат. След изчезването на колата, Мегз спряла да плаща вноските за него. Криминалистите обаче откриха част от джипа в имот на близък приятел на дизайнерката – Румен Рончев. Тогава стана ясно, че тя е излъгала за кражбата.

По одобреното от Районен съд – Пловдив споразумение, на Миглена Каканашева е наложено наказание от 2 години лишаване от свобода условно с 4 години изпитателен срок. Определението на съда, с което е одобрено споразумението, е влязло в сила и не подлежи на протест и обжалване, пише nova.bg.

Румен Рончев и Антон Лесов също са осъдени. Рончев получи условна присъда от 3 години лишаване от свобода с 5 години изпитателен срок. Освен за обсебване на автомобила, той е осъден и за това, че е отнел чужди недвижими вещи.

Антон Лесов пък получи 2 години и 6 месеца лишаване от свобода условно с изпитателен срок от 5 години.

Присъдите обаче не притесняват Румен Рончев и Мегз, които се носят на крилете на любовта. Двойката беше видяна в луксозно заведение в столицата от репортери на „Папараци“, където обядваше. Те изглеждаха по-близки от всякога и си гукаха влюбено, видя се от излъчените кадри в предаването.

Осъдиха Мегз условно на две години лишаване от свобода сн. Инстаграм

Осъдиха Мегз условно на две години лишаване от свобода сн. Инстаграм

Рончев и Каканашева не отделяха погледите си един от друг. Бизнесменът хранеше своята любима, а тя постоянно го докосваше и прегръщаше.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар