Официално! Джулия и Кристиан Кирилов вече са семейство (Вижте повече) Преглеждания: 3948

Джулия и Кристиан Кирилов официално са семейство сн. Инстаграм
0
4/5 - (1 vote)

Джулия и Кристиан Кирилов си казват заветното „да“ на 29.09.2019 година

Джулия и Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от „София – ден и нощ“, вече официално са семейство. Това обяви Кристиан само преди минути в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм към кадър от лятната им почивка с Джулия.

„Да! Вече сме семейство“, написа екранният Митак. „Отговорът на въпроса дали ще има сватба – да, ще има сватба! 29.09.2019“, допълва той. Засега Джулия и Кристиан не са дали повече подробности за предстоящото събитие. От своя страна поп фолк изпълнителката съобщи, че с нейния любим официално са семейство първо в стори в Инстаграм.

След това тя сподели и кадър от гражданското, където с Кристиан са се подписали. Поп фолк изпълнителката разкри, че подписването е било на 14 юли. „Да! Както казах – Ти си! На 14 юли станахме официално Mr. & Mrs. Kirilovi. А на 29.09.2019 ще си кажем „Да“ и пред най-близките ни роднини и приятели“, написа Джулия, за да съобщи на феновете си хубавата новина.

Почитателите на младото семейство веднага ги поздравиха в мрежата. Те нямат търпение Джулия да сподели повече подробности с тях за предстоящата сватба.

Тайна сватба

Преди известно време тръгнаха слухове, че поп фолк изпълнителката и Кристиан са сключили брак тайно. Те обаче не потвърдиха тези слухове. Появиха се и слухове, че младото семейство очаква първото си дете. Кристиан обаче бе категоричен, че засега с Джулия няма да стават родители. Той каза още, че не биха крили такова важно събитие и биха го споделили с феновете си.

Факт е обаче, че поп фолк изпълнителката и нейният любим успяха да запазят дълго време в тайна, това, че са станали семейство.

Само за броени минути снимката, която Джулия качи в социалната мрежа Инстаграм събра хиляди харесвания от нейните почитатели. Заваляха много пожелания към младото семейство към споделения кадър.

Джулия и Кристиан Кирилов официално са семейство сн. Инстаграм
Джулия и Кристиан Кирилов официално са семейство сн. Инстаграм

А феновете вече са нетърпеливи да видят своята любимка като булка на 29.09.2019 година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.