Бомба: Решението на Брижит Макрон взриви света! (виж тук)

Бомба: Решението на Брижит Макрон взриви света! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Брижит Макрон хвърли истинска бомба, реши да се върне в училище!

Брижит Макрон, съпругата на френския президент Еманюел Макрон, ще се завърне в класната стая като преподавател по френски език в училище в бедно парижко предградие.

Макрон

Съпругата на президента Еманюел Макрон ще се върне в училище, за да преподава на бедни деца

Първата дама на Франция сподели с репортерите, че е малко притеснена от тази перспектива. Но ще е добре отново да бъде полезна.

Нейните ученици ще бъдат млади хора, търсещи работа, които не са успели да завършат средното си образование. Брижит Макрон обяви намеренията си при откриването на учебен център в парижкото предградие Клиши су Боа, който ще обучава хора на възраст между 25 и 48 години.

Районът е един от най-бедните и именно оттук започнаха парижките бунтове през 2005 година, предава ДПА, цитирана от БТА.

По думите на 66-годишната Макрон програмата е много важна, тъй като тя може да убеди желаещите, че може да се стартира отново в живота на всякаква възраст.

Съпругата на президента се раздели с преподаването преди 4 години, за да подкрепи политическата кариера на Еманюел Макрон. Нейната последна работа като учител беше в престижно частно училище в Париж.

Мнозина позравяват първата дама за това наистина благородно решение, което е взела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар