Придворни: Не говорете на Елизабет Втора за Меган и Хари (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора бясна на Меган Маркъл и принц Хари

Придворни предупредиха гостите на кралица Елизабет Втора да не споменават в никакъв случай Меган Маркъл и принц Хари пред нея, твърди „Дейли Мейл“. Херцогът и херцогинята на Съсекс присъстват всекидневно в заглавията на медиите по цял свят. Това е и причината много от посетителите на двореца да изгарят от желание да ги обсъдят с кралицата.

Помощниците в двореца вече са започнали да се опитват да отклоняват вниманието на гостите от въпроси, свързани с Меган Маркъл и принц Хари. Служителите на кралица Елизабет Втора насочват посетителите да водят разговори с нея на „по-учтиви“ теми. „Придворните са наясно, че всички искат да я питат за херцозите“, твърди източник пред „The Sun“. „И за да потушат ситуацията в зародиш, някои започнаха да шушнат на гостите преди срещата им с Елизабет Втора“, казва още източникът.

От Бъкингамския дворец категорично отказват да коментират личните и публичните срещи на кралицата.

Съвет

Скорошен посетител получил съвет: „Говорете за всичко, освен за едно“. Гостът попитал дали става дума за Брекзит, но му отвърнали: „Не, за херцозите на Съсекс“.

В неделя стана ясно, че кралица Елизабет Втора се е разочаровала от решението на Меган Маркъл да присъства на мача на Серина Уилямс. Кралицата очаквала, че херцогът и херцогинята на Съсекс ще се присъединят към планувана почивка на кралското семейство в Балморал, предават от 24chasa.bg.

След изказването на принц Хари преди известно време, че с Меган ще имат само две деца, а Кейт и Уилям вече имат три, се заговори в британските медии, че двете кралски семейства не искат да се виждат. Това е и причината според медиите херцогът и херцогинята на Съсекс да не посетят имението на кралицата за плануваната ваканция. Това обаче не се харесало на кралицата.

Елизабет Втора не иска и да чуе за Меган Маркъл и принц Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Елизабет Втора не иска и да чуе за Меган Маркъл и принц Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Откакто стана част от кралското семейство, Меган определено успя да наруши многократно кралския протокол. Херцогинята на Съсекс се забърка в хиляди скандали. А това няма как да не ядоса Елизабет Втора. Кралицата даде доста време на Маркъл да се научи на етикет. Но херцогинята на Съсекс продължава да прави каквото си иска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар