Би Ти Ви тотален лидер в битката за зрители този сезон! (виж тук)

Би Ти Ви тотален лидер в битката за зрители този сезон! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Би Ти Ви победи в битката за зрители!

„България търси талант“ и „Фермата“  по Би Ти Ви са праймтайм хитовете тази есен. Това показват данните на ГАРБ за старта на сезона, измерени в периода 6-15 септември.

Би Ти Ви

Би Ти Ви надцака Нова телевизия

„Комиците и приятели“ е най-предпочитаното развлекателно шоу в късния часови пояс от 22,30 ч., следвано от „Папараци“ и „Истински истории“.

След силния си старт „Фермата“ затвърди водещата си позиция по гледаемост и в първата седмица от излъчването си.

Средният дял на риалити хита на bTV в периода 6-14 септември е 39,6%, спрямо 19,6% дял за конкурентната продукция в жанра.

Първият елиминационен дуел, излъчен в събота, 14 септември, привлече 33,3% от всички зрители и беше предпочитаната ТВ програма. Независимо от старта на нов конкурентен формат по същото време.

Актуалните предавания на bTV също отбелязаха силно завръщане в ефир след лятната ваканция. И се утвърдиха като предпочитаните източници на информация за мнозинството от зрителите (ГАРБ, 2-15 септември).

„Преди обед“ и „Лице в лице“, които вече излъчват от новото високотехнологично студио на bTV, започнаха сезона като зрителски фаворити със съответно 36,2% и 34,6% дял от цялата аудитория.

Със завръщането си на 15 септември „120 минути“ привлече най-голям зрителски интерес – почти 27% от всички пред ТВ екрана в този часови пояс. „Тази събота и неделя“ отбеляза комбиниран дял от 29,4% за периода 7-15 септември.

Информационният лидер bTV Новините в 19 часа продължи със силното си представяне със средно 43,5% от всички зрители на старта на есенния сезон (2-15 септември). А „Тази сутрин“ затвърди лидерската си позиция в ранния сутрешен пояс с 42% дял.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар