Бодигардът на Майкъл Джексън с невероятни разкрития: Не го убиха лекарствата, а…

Гласувайте за статията

Бодигардът на Майкъл Джексън направи шокиращи разкрития

Охранителят на Майкъл Джексън проговори за смъртта му. Повече от 10 години след трагичната загуба на Джако Мат Фийдс твърди, че обвиненията в злоупотреба с деца са довели до самоубийството на известния изпълнител, а не лекарствата.

Фийдс работи като член на охраната на Джако от 1999 година до 2009 година. И споделя, че през последните години от живота на музиканта, той е страдал от куп заболявания на нервната система.

„След процеса срещу него през 2005 година нищо вече не беше същото“, казва Фийдс. Той е категоричен, че никога не е бил свидетел на тормоз от страна на певеца към малки деца.

Делото срещу певеца през 2005 година го съсипва. Тогава Джако е изправен пред съда от адвокатите на Гавин Арвес, който обвинява Джексън, че е злоупотребявал с него и е извършвал физическо насилие над него, докато е бил малолетен. Пет месеца след началото на процеса Майкъл е оправдан, но травмата остава.

Новият документален филм за Джако „Michael Jackson: Chasing The Truth“ е своеобразна реплика на „Да напуснеш Невърленд“, чиито автори обвиниха Джако в насилие над деца.

Както и в първия филм обаче, Фийдс отново защитава певеца, пише  lokalno.mk.
„Беше ясно, че след делото той никога няма да бъде стария Майкъл Джексън. До последния си ден той беше като призрак. Жив мъртвец. Беше битка да го принудим да се храни или да спи, живееше в пълен хаос“, казва той. И допълва, че певецът буквално се поболял от слабост по време на процеса.

Мат разкрива още, че Джако е развил необичайна параноя. Постоянно се страхувал, че някой ще го залови, че всички са срещу него и ще го убият.

Падението

Турнето във Великобритания буквално го тласнало към смъртта. Самият изпълнител бил в постоянен ужас, че може да го застрелят на сцената.

„Беше ужасно уплашен, че ще го убият на сцената. Непрекъснато даваше глупави предположения, как трябва носи бронежилетка докато пее, за да не го засегне някой куршум. Редовно идваха заплахи за живота му.

Майкъл Джексън умрял заради обвиненията срещу него сн. Flickr

Майкъл Джексън умрял заради обвиненията срещу него сн. Flickr

Постоянно говорех с него и го успокоявах, че публиката го обича. Казвах му, че аз съм до него, за да го пазя и ще имам грижата да не му се случи нищо лошо.“ Според него Джако би бил жив и до днес, ако бе имал шанса да говори преди смъртта си с прословутия татко Джом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар