Хороскоп за 17 септември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Вторник не е от леките дни, но звездните позиции фиксират влиятелни протекции за вас. Стремете се към хармонични връзки. В лицето на по-възрастен мъж ще имате истински благодетел. Вероятна е материална подкрепа. Изпъкват и силни любовни вибрации, но се препоръчва въздържаност.

Телец
И за вас денят е напрегнат. Не сте предпазени от неконвенционални посегателства, внимавайте и самите вие да не допускате грешки. Съществена е ролята на приятелите, а и препоръките са да действате в сътрудничество. Обща дейност и общи вложения гарантират успех и придобивки.

Близнаци
За голяма част от знака вторник изглежда романтичен и по-неангажиран. Имате огромен шанс в сферата на любовта, но и срещите с приятели ще удовлетворят емоционалните ви потребности. Не е изключено да бъдете зарадвани с подарък. Впрочем денят е доста изгоден и за професионална организация.

Рак
Прекрасен ден за уреждане на домашни дела, но и на работното място ще постигнете желаните резултати. Важното е да сте в разбирателство с околните и старателно да избягвате конфликти. Пазете здравето си. Приятел или роднина ще ви помогне финансово.

Лъв
Вторник е силно благоприятен за срещи с приятели и за любов. Ще се изяснят интересуващи ви фактори, влияещи както върху личния, така и върху професионалния ви живот. Не се притеснявайте, ако приятел или любим ви предложи материална подкрепа.

Дева
Нищо чудно мнозина от знака да се чувстват като във вакуум, денят е доста объркващ и притесняващ. Внимавайте, застрашени сте от допускане на грешки. Не отхвърляйте подкрепа от влиятелен мъж. Дамите обаче вероятно ще се почувстват любовни обвързани по този начин. За всички – справяне.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар