Елизабет II погнa пияните лакеи в Двореца (Вижте как им спря алкохола)

Гласувайте за статията

Кралицата забрани пиенето на алкохол заради редовна злоупотреба на персонала с чашката

93-годишната Елизабет II се сблъска с неочакван проблем. Персоналът на Бъкингамския дворец редовно започнал да злоупотребява  с алкохола. Лакеи често били забелязвани да посещават бара на двореца.

Нейно Величество била възмутена от факта, че нейните сътрудници и служители се появявали в неприличен вид и кардинално намерила решение на проблема. Тя издала заповед бара на двореца да бъде затворен. Така, че работещите там хора да не бъдат подложени на изкушения.

Бившият говорител на кралицата Дик Арбитър коментира решението й с думите: „Тя нямаше никакъв избор. Персоналът редовно бе в нетрезво състояние”.

Снимка: Legion-Media

Говорителят добавя още, че в двореца има банкомат на финансовата институция Coutts, както и басейн, който може да се ползва от кралските сътрудници. Арбитър заявява още, че сам е плувал там неведнъж. Освен тези екстри в кралския палат има още хирургически кабинет и пощенски клон. Служителите на кралицата ще бъдат лишени единствено от алкохолни напитки и коктейли.

В момента Елизабет се намира в в своята шотландска резиденция Балморал. Където спряла отоплението заради любимите си кучета корги.

Нейно Величество, която е почитател на тази порода се съобразява с домашните си любимци. Децата от кралското семейство вземат кучетата в леглата си и така се топлят през студените нощи. Самата Елизабет се придържа към това правило и често заспива с любимите си коргита.

Мнозина посетили резиденцията в Шотландия казват, че там температурата е доста ниска, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар