Кейт Мидълтън пак бременна!? (Вижте как я издаде принцеса Шарлот)

Кейт Мидълтън пак бременна!? (Вижте как я издаде принцеса Шарлот)
4.25 (85%) 4 votes

Дъщерята на херцогинята се похвали, че ще има сестричка

Кейт Мидълтън и принц Уилям изпратиха четиригодишната си дъщеря на училище. Момичето вече си има приятели сред съучениците си, които разкриват, че от Шарлот са научили изненадващи новини.

Щерката на 37 годишната Кейт Мидълтън подхрани слуховете, които се въртят от скоро в публичното пространство, че в кралското семейство на Кеймбридж ще се появи четвърто дете. През първата седмица на своето обучение Шарлот успя да впечатли приятелите си и преподавателите си като се похвали, че ще има сестра.

Снимка: Инстаграм

Запознати издават, че малката принцеса била много уверена когато говорела за щастливото събитие, което ще се случи в кралската фамилия.

Тя заявила на приятелките си: „Мама ще има и друго момиче”. Думите й шокирали всички.

Вътрешни хора от двореца издават, че дъщерята на Кейт и Уилям отдавна мечтае да има сестричка и нямя търпение бебето да се появи.

Като доказателство на думите й са и няколко факта, които потвърждават информацията. Кейт Мидълтън напоследък изглежда доста променена на външен вид. Което поданиците забелязаха на снимките от първия учебен ден когато херцозите заведоха децата си на училище.

Почитателите на кралските особи установиха, че херцогинята в изсветлила косата си и леко я е скъсила. Кейт винаги е променяла прическата си преди поредната си бременност.

Преди време тя заяви, че иска да има четвърто дете, което да е близко по възраст с малкия принц Луи, предават от graziamagazine.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар