Петя Дикова се завръща

Петя Дикова се завръща
3 (60%) 2 votes

Петя Дикова, която излезе в майчинство преди по-малко от година, се завръща с пълна сила

Дъщерята на Аня Пенчева – Петя Дикова стана майка преди по-малко от година. Вече е готова да блесне на екран, узна HotArena.

Наследницата на обичаната актриса сподели снимка от гримьорната на Би Ти Ви. Там заедно с колеги тя се подготвяше за мащабната кампания за почистването на страната, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

По всичко личи, че Петя Дикова е в топ форма след раждането. Тя е запазила фигурата си и не е качила нито грам покрай бременността.

Очевидно щерката на Сашо Диков е променила решението си. Преди раждането тя заяви, че планира да ползва дълъг отпуск по майчинство. Но по всичко личи, че казаното от нея вече не важи. Петя, която влоши много в предаването „Култ“ е готова да се върне в ефир. Каква ще бъде съдбата на колежката й Поли Гергушева, предстои да разберем.

След като стана ясно, че тя заеме мястото на Петя Дикова, не закъсняха и слуховете, че красавицата ще открадне работата на младата майка. Зложелатели побързаха да коментират, че продуцентите и зрителите ще предпочетат Поли Гергушева заради атрактивната й визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар