Меган Маркъл с трогателно признание за ЧРД на Хари (Вижте как го трогна)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл изненада Хари с трогателно послание

Меган Маркъл изненада принц Хари с трогателно признание за ЧРД. Херцогинята на Съсекс за пореден път разби мита, че е със съпруга си заради титлата му, като му се обясни в любов.

Колажът на Хари с негови емблематични снимки през годините бе забележителен и сам по себе си. Но по-интересно бе, че Меган сподели и снимка на Арчи, непоказвана досега.

„Моето вдъхновение и най-невероятния баща на Арчи“, казва Меган в своето послание към Хари. С което тя признава, че той е човекът, когото наистина обожава.

„Вашата отдаденост към каузите, за които се грижите ме вдъхновява всеки ден. Вие сте най-добрият съпруг и най-невероятния баща на нашия сън. Ние ви обичаме. Най-щастлив рожден ден!“

Меган обаче не бе единствената, която почете рождения ден на Хари. Многозначителна снимка изпрати и принц Уилям. На профила си в Инстаграм двамата с Кейт избраха да сложат снимка от сватбата на Хари. На нея се вижда, че Уилям е до брат си като кум и го подкрепя за сватбата.

Посланието беше ясно — каквото и да се говори, двамата остават братя и Уилям никога няма да забрави това. Нито ще позволи на някой като Меган или Кейт да развали отношенията помежду им. А също така, че двамата с Кейт категорично нямат нищо против настоящата му съпруга.

Принц Чарлз, принцеса Ан, принц Андрю и кралица Елизабет също поздравиха Хари в социалните мрежи. Те избраха знакови снимки от негови рождени дни, както и други семейни кадри, за да го поздравят.

Със сигурност отдавна не сме виждали кралското семейство толкова сплотено и демонстриращо отдаденост едни на други.

Меган Маркъл с трогателно признание към принц Хари сн. Инстаграм

Меган Маркъл с трогателно признание към принц Хари сн. Инстаграм

Що се отнася до принц Хари, той прекара празника в тесен семеен кръг. Не е ясно кои са присъствали на партито, но се предполага, че Кейт и Уилям все пак са били поканени на тържеството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар