Николета Лозанова: Не съм държанка, сама си изкарвам парите! (Още разкрития)

Николета Лозанова: Не съм държанка, сама си изкарвам парите! (Още разкрития)
3 (60%) 2 votes

Николета Лозанова се изповяда пред Венета Райкова

Николета Лозанова се изповяда пред Венета Райкова. Това се случи в първия епизод на „Папараци“. Николета сподели, че се чувства изключително добре сред екипа на предаването. Тя обаче изтъкна, че са закъснели с поканата към нея да гостува в шоуто. Лозанова разкри, че периодът, в който е била водеща на „Папараци“, е бил наистина хубав за нея, но засега тя не мисли да се връща в телевизията. „Наистина е любов за цял живот, но не и моята“, категорична бе тя.

„Благодарна съм на целия екип за хубавите моменти и за спомените. А пък те, от своя страна, трябва да си ми благодарни, че направих „Папараци“ едно от най-гледаните предавания в ефира“, каза Лозанова и допълни, че все още гледа предаването и е голяма фенка на Венета Райкова. Николета сподели, че не е казала сбогом на телевизията, но засега нищо не може да я изкуши да се върне на малкия екран.

Факт е, че много млади момичета мечтаят за лъскавия живот на Лозанова. Но според нея, те не искат това. „Проблемът е, че тези момичета не искат моя живот. Те искат лесния живот. Искат да има кой да им купува дрехи, да ги води по почивки. По цял ден, ако може да стоят по кафетата, и нищо да не правят, нали, ще е най-добре за тях. Но това не е моят живот. Това е животът на някоя държанка. Аз не съм такава“, казва Лозанова.

„И колкото по-скоро се осъзнаят тези момичета, ще бъде толкова по-добре за тях самите. И това е моето мнение“, съветва Николета младите момичета, които мечтаят за нейния живот.

Според Николета Лозанова българските жени са лишени от класа сн. btv.bg

Според Николета Лозанова българските жени са лишени от класа сн. btv.bg

Лозанова бе и напълно откровена за това какви са българските жени през нейния поглед. „За да бъда искрена, според мен общата картинка продължава да бъде „лишени от класа“. Това е моето мнение, кратко, точно и ясно“, заявява Николета. „Изводите хората могат да си ги направят сами. Все пак на мен майка ми не ми е подарила силикон за бала, а в днешно време виждаш за какво става въпрос“, допълва тя в искрен разговор с Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар