Преслава не издържа на напрежението (Вижте къде забегна певицата)

Преслава не издържа на напрежението (Вижте къде забегна певицата)
5 (100%) 1 vote

Преслава се отдаде на пълен релакс

Преслава не издържа на напрежението. През последните месеци ежедневието на поп фолк изпълнителката е наистина натоварено. Освен, че се грижи за малката си принцеса Паола, Преси не спира да работи, за да радва феновете си с нови проекти.

Само преди няколко дни поп фолк изпълнителката пусна нов албум, който пожъна истински успех и се изкупи за секунди. Преси дори зарадва феновете си като организира томбола, в която наградата беше именно новият й албум.

Преди два дни пък Преслава и Павел отпразнуваха първия рожден на Паола с пищно парти с много гости. Темата на тържеството по случай личния празник на малката принцеса беше „Мини Маус“, а предпочитаните цветове бяха розово и бяло. Сред гостите бяха Анелия, Константин, заедно с цялото си семейство, Ивелина Колева. Това стана ясно от споделените от Преслава снимки в социалната мрежа. Гостите също споделиха кадри от празненството.

През целия ден поп фолк изпълнителката качваше кадри и в сторито си в социалната мрежа Инстаграм. А в едно от тях ясно се виждаше как малката рожденичка вече е твърде изморена от снимките с гостите и баща й Павел едвам я удържа в ръцете си.

Преслава не пропусна да благодари на всички свои фенове и колеги в социалната мрежа за милите пожелания, отправени, както към цялото семейство, така и лично към малката Паола. Малко преди това пък, певицата разкри, че е „намокрила телефона от вълнение“ докато е пишела пожеланията за своята принцеса.

По всичко личи, че последните дни са били наистина много натоварени за поп фолк изпълнителката. Може би и затова, тя е решила да си вземе кратка почивка. Преслава отскочи до Италия.

Преслава се отдаде на пълен релакс в Италия сн. Инстаграм

Преслава се отдаде на пълен релакс в Италия сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката сподели кадри от ваканцията си с феновете в социалната мрежа, а те не пропуснаха да отбележат, че отдавна не са я виждали усмихната. Преси сияе, а усмивката не слиза от лицето й.

Певицата посети Ватикана по предложение на феновете сн. Инстаграм

Певицата посети Ватикана по предложение на феновете сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар