Софи Маринова с ултиматум към Гринго (Вижте какво условие му постави за втората сватба)

Софи Маринова с ултиматум към Гринго (Вижте какво условие му постави за втората сватба)
2.5 (50%) 4 votes

Софи Маринова разкри какво се е случило с халките от първата им сватба с Гринго

Софи Маринова с ултиматум към Гринго преди втората им сватба. След пищна сватба преди няколко месеца и скорострелен развод малко след това, певицата и мачото отново летят на крилете на любовта. Двамата дори планират втора сватба. Но само, ако бившият съпруг на Софка се държи добре с нея и с цялото й семейство.

По принцип певицата избягва да дава интервюта и да споделя какво се случва с личния й живот. Тя обаче направи поредното изключение и отново сподели подробности за живота си с Гринго след развода. Софи разкри какви планове имат за бъдещето тя и Тодор Давидов пред репортерката на „Папараци“ Елизабет Методиева.

„Заедно сме си Гринго“, за пореден път потвърждава певицата. Тя отдава проблемите в семейството си с мачото на „напрегнатото ежедневие“ и „тежката работа“, която има. Многото пътувания, отсъствието от вкъщи, са нещата, които според Софи, са спомогнали за разпадането на брака й с Гринго. Това, че и двамата „обичат да командват“, също е причина според певицата, за развода, до който се стигна.

Но и Гринго, и Софи, днес са на мнение, че „всичко в една връзка е компромиси“. „Не сме нито първите, нито последните, които се карат“, заявява певицата. Тя е категорична, че ще успее да пази журналистите и всички останали далеч от личното си пространство.

Както всички знаем, Гринго и Софи официално са разведени, но скоро можем да станем свидетели и на втора сватба. „По принцип да, има развод. Сега се бъзикам с Гринго: „Ако имаш добро държание, пак може да се оженим, пак може да подпишем“, споделя Софи пред Елизабет Методиева. Певицата засега не предвижда втора сватба с Гринго, но може пак „да се подпишат“.

Маринова отрече слуховете, че е скарана с родителите си заради Гринго. Тя разкри и какво се е случило с халките им. „Да, ние пак си ги носим“, категорична е певицата.

Софи Маринова с ултиматум към Гринго преди втората сватба сн. Инстаграм

Софи Маринова с ултиматум към Гринго преди втората сватба сн. Инстаграм

Софи сподели, че опитите за бебе от Гринго продължават и те се надяват скоро да станат родители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар