Потрес: Майки пропищяха от прашките на Деян Икебаната! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Деян Икебаната няма срама, успя да шокира жените на плажа!

Плажуващи жени били възмутени от банските на Деян Неделчев – Икебаната. Според клюката майки препичащи се с децата си по варненските плажове пропищели от неговите прашки.

Икебаната

Родители възмутени от Деян Икебаната

Местните дами недоволствали, че на места по плажната ивица има табели, забраняващи монокините, но липсват такива за мъже, които си показват умишлено задните си части.

Десетки ставали свидетели на скандални и почти еротични гледки с главен участник Икебаната. Сакндалният изпълнител се носел с изрязани бански тип слип, които винаги навивал и вкарвал в цепката си като прашки.

Така нагизден певецът с октави на кастрат въртял седалище на всички страни, демонстрирайки желанието си да бъде забелязан.

Най-големият шок идвал обаче когато Деян се завъртал по гръб. Тогава издутината отпред предизвиквала шок у околните, които се чудели как да отклонят поглед от розовия пакет на изпълнителя на „Обич за обич“.

Самият Неделчев не давал вид да е притеснен от реакциите на хората, и не обръщал внимание на укорителните погледи.

Деян Неделчев е заклет нудист и многократно е засичан да се припича дибидюс по самотни плажове, коментират запознати.

Припомнете си, че ексхибиционистът се беше разголил и при отдавнашното си участи е „Къртицата“, където захвърли дрехи и задръжки.

Съблече се както майка го е родила и скочи в басенйа на предаването пред онемелите милиони зрители, пише lifeonline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар