50-годишният Мариус Куркински: Не искам да празнувам юбилея си! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мариус Куркински отказва да празнува юбилея си!

Месец преди да навърши 50, големият български актьор и режисьор Мариус Куркински се зарече, че няма да празнува. Рожденият му ден е на 15 октомври, но артистът предпочита да остане насаме със себе си, без излишна помпозност и шум.

Мариус Куркински

Мариус Куркински става на половин век

„Много не искам да говоря за този юбилей, защото не е кой знае какво да направиш 50 години. Стана случайно, така се събра… Може би има хора, които празнуват такива поводи, но за мен живота се живее, той се учи и на мен ми е рано да празнувам“, категорично заяви актьорът.

„Като погледна назад в творчески план – да, може би съм постигнал нещо. Стоя с цялата същност в много неща – спектаклите, те са заснети, филмите също. Но в личен план не мога да бъда доволен от себе си. Не мога да празнувам така спокойно рождения си ден“, допълни още театралът.

Според думите му му предстоят още повече осъвършенстване върху това какъв човек е и в отношението му с близките.

„Това са много важни неща, а за съжаление съм ги пренебрегвал през годините заради професията, заради гордостта, заради суетата, което е всичко около театъра.

Аз ненавиждам премиерните и предпремиерните моменти, защото те са суета. В театъра след 50-тото представление мога да преценя дали се е получило или не“, обобщава още Мариус Куркински.

Източник: hotnews.bg

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар