Роналдо през сълзи: Баща ми беше пияница, едва го познавах! (виж тук)

Гласувайте за статията

Кристиано Роналдо призна, че баща му е бил пияница и го е разочаровал!

Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо направи шокиращо разкритие за личния си живот в интервю за британския водещ Пиърс Морган.

Роналдо

Роналдо още таи болката от отношенията с баща си и се стреми да не бъде като него

Със сълзи на очи португалецът сподели, че баща му е бил алкохолик и за съжаление не е успял да види какъв е станал синът му. 34-годишният футболист сподели, че едва е познавал своя татко, който е бил военен, починал през 2005 година на 52 години.

„Наистина не познавам баща си на 100 процента. Той беше пояница. Никога не съм провеждал с него нормален разговор. Беше трудно”, сподели Роналдо.

По време на излъчването португалецът видя кадри, на които баща му Динис дава интервю за сина си преди Евро 2004. Сърцето на Кристиано Роналдо се сви в момента, в който видя баща си да говори с толкова много гордост за сина си.

За разлика от него, Роналдо се стреми да бъде точно обратното – добър баща и съпруг за пример. Знаем, че той стои плътно до своята любима Джорджина Родригес и я подкрепя във всичко. Двамата се радват на наистина стабилно семейство и са за пример сред звездите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар