Направи го: Адел подаде молба за развод! (още подробности)

Направи го: Адел подаде молба за развод! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

На Адел й трябваше доста време, докато се реши на тази стъпка!

Макар да обяви през април, че се разделя със съпруга си Саймън Конеки, Адел чак сега подаде документи за развод. Певицата ги е внесла в лосанджелиски съд, съобщи CNN.

Адел

Адел подаде документите за развода си със Саймън

Двамата сложиха край на връзката си след тригодишен брак. Все пак са решили да отглеждат сина си заедно. Адел роди сина си Анджело през 2012 година. Британската суперзвезда, която е на 31 години, винаги е била много дискретна за личния си живот.

Тя бегло спомена, че се е омъжила за Саймън Конеки, след като през 2017 година спечели „Грами“ за албум на годината. По време на награждаването Адел благодари на звукозаписната академия, на своя мениджър, на съпруга си и на своя син.

Конеки е известен с това, че е съосновател на екологичната компания „Еко Уотър“ за бутилирана вода. Средства от нея постъпват в благотворителната му организация „Дроп фор дроп“, която подпомага с питейна вода държави, изпаднали в беда.

Той е бил инвестиционен банкер, но през 2012 г. каза, че „се е отвратил от този алчен и корумпиран свят“. Адел издаде дебютния си албум „19“ през 2008 г. Той зае първо място в британската класация.

Вторият й албум „21“ я направи световна мегазвезда, като оглави класациите в 30 държави, включително САЩ и Великобритания. Тя не е издавала албум от 2015 г., когато излезе също много успешния „25“.

През март Адел беше заснета да излиза от звукозаписно студио в Ню Йорк. Вероятно тя работи върху нов албум. Мнозина забелязаха, че след раздялата Адел се е вталила и визията й се е променила.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар