Гала и Мария Илиева си мерят моцарелите в ефир! (виж тук) Преглеждания: 1666

Гала и Мария Илиева се появиха почти голи в първата вечер на новото риалити
0
5/5 - (1 vote)

Гала и Мария Илиева се надпреварват коя ще покаже повече плът в ефир!

Истинска война на деколтета заформиха Гала и Мария Илиева в първия епизод на новото шоу „Маскираният певец”. Двете дами са част от детективите, които трябва да разгадаят кой пее зад маската. Те обаче обърнаха гръб на загадките и извадиха деколтетата си на показ, за да не оставят нищо на въображението на зрителите.

Гала
Гала и Мария Илиева се появиха почти голи в първата вечер на новото риалити

По-смела в облеклото си категорично бе 52-годишната водеща на „На кафе”, която се появи в изключително изрязана черна рокля с презрамки.

41-годишната певица обаче не се даде лесно и шашна зрителите с потник в телесен цвят, който прикриваше леко бюста й, но пък лъжеше на пръв поглед, че Илиева е гола под сакото.

Явно панелистките здраво са гледали американския формат, в който в момента като детектив се изявява бившата на Гришо Никол Шерцингер. Тя също щедро показва прелести в секси роклички.

Оставяме на вас да прецените коя от двете – Гала или Мария Илиева изглежда по-секси в разголеното облекло. Въпреки че двете по принцип не са конкуренция и нямат какво да делят, особено по отношение на мъжете.

Знаем, че Гала е със Стефан Николов, а Мимето си пада по по-млади момчета.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.