Папи Ханс разкри защо няма жена до себе си! (още подробности)

Гласувайте за статията

Папи Ханс оправда липсата на гадже с работата!

„Нямам време за гаджета. Женен съм за работата си”, разкрива певецът Папи Ханс. Константин Трендафилов, както е истинското му име, споделя, че е затрупан с ангажименти. Освен като певец той ръководи и собствената си рекламна агенция.

Папи Ханс

Папи Ханс признава, че се е отдал на работата

Папи се опитал да съчетае двете неща и засега му се получава. За сметка на това обаче няма никакво време за личен живот.

„Работохолик съм. Почти нямам свободно време”, споделя изпълнителят на „Кекс”. От няколко седмици Папи ходи по участия в нощни заведения. Пътуванията му обаче го лишават от пълноценен сън, пише вестник „България днес”.

„Не съм изтощен, имам много енергия, но се справям трудно с всички ангажименти”, признава още участникът в „Капките”.

Папи Ханс е орисан да е в сферата на изкуството и двамата му родители се занимават с литература. Баща му Владимир Трендафилов, който почина наскоро, е известен писател, майка му Кристин Димитрова също.

Папи изгря под прожекторите именно като писател и после като певец. Изпълнителят признава, че музиката винаги го е привличала и пеел, и свирел на цигулка.

Пътят му преминавал малко на зигзаг. Но това му помогнало да придобие много умения, без които” нито писането, нито музиката щяха да са ок”, споделя още Папи Ханс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар