Дразни ли я: Преслава изпрати албума си на… Галена! (виж тук)

Гласувайте за статията

Преслава подари албума си на Галена, нарочно ли го прави?!

Фолк звездата Галена ще се наложи да слуша новия албум на колежката си Преслава. С която, както е известно, не са в особено топли отношения от години.

Преслава

Преслава май си прави нелепи шеги с Галена

Случайно или не добричлийката спретна номер на смядовката, като й подари проекта си „Да гори в любов“ в импровизирана томбола в социалната мрежа. За викторинта фенове на певицата трябваше да тагнат свой приятел или себе си. И именно по този начин Галена попадна в играта й.

Дали обаче всичко това не е умишлено, питат се верните почитатели на потърпевшата? „Ето Преса пак иска да си прави реклама на гърба на Галена. За никого не е тайна, че тези томболи могат да бъдат манипулирани. И затова избраха фенът, който е тагнал Галена“, констатират възмутени привърженици на конкурентката.

Неотдавна Преслава обяви игра за най-големите си фенове, няколко от които имаха възможността да спечелят най-новия й диск.

В лайв включване в Инстаграм звездата изтегли няколко имена, сред които беше и това – galena1. Това както е известно е официалният профил на Галена в Инстаграм.

До колко обаче наградената ще остане щастлива от подаръка си… ще разберем единствено, ако го обяви с пост. Което ние с нетърпение очакваме, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар