И Николета Лозанова изпрати първолаче (Вижте малката Никол като ученичка)

Гласувайте за статията

И Николета Лозанова с първокласник у дома, малката Никол вече ходи на училище

Николета Лозанова е горда майка на първолаче. Никол Божинова вече е в първи клас и майка й не пропусна да сподели нейна снимка по повод 15 септември. Въпреки че учебното заведение, в което Никол учи започва да работи от 1 септември, гордата й майка реши да почете празника и да покаже снимка съгласно традициите.

От 15-ти септември.

„На добър час мое Всичко“, написа майката на дъщерята на Валери Божинов. Малката Никол бе снимана в автомобила, докато бърза за училище с униформа и раница. Естествено и любимите панделки не са забравени, но вместо да й прави плитки, Лозанова е предпочела да сложи фиби на дъщеря си.

Николета призна, че Никол не й създава никакви проблеми и винаги е много спокойно и мило дете. „Тя е невероятна. Винаги е много тиха, много кротка, много възпитана, дори срамежлива. Понякога се чудя на кой се е метнала. С голямо желание ходи на училище. И винаги след това ми разказва какво са правили“, с гордост споделя модната дизайнерка.

Бившата тв водеща разкри в предаването „Папараци“, че близо шест месеца избирала училище за дъщеря си. Пред Венета Райкова тя разказа, че Никол не учи в най-скъпото училище, но учи в едно от най-добрите учебни заведения в България.

Детето получава отлично образование, нещо, на което самата Николета много държи. „Подготвям се скоро да пиша заедно с нея чертички и ченгелчета, но това са едни прекрасни моменти“, казва с усмивка тя.

Младата майка изключително много се гордее с дъщеря си и не пропуска възможност да я придружи сутрин на училище. „Свикнах вече да ме разпознават, родителите в училището са много готини хора, децата също са страхотни. Никол бързо си намери приятели, което най-много ме радва“, признава още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар