Хороскоп за 16 септември, понеделник – от Везни до Риби

Хороскоп за 16 септември, понеделник – от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Вероятно мнозина ще се чувстват ощетени днес, но това е само първоначално. Откриват се прекрасни възможности за справяне, готови сте да предприемете най-подходящите действия. Налага се обаче в професионално отношение да се лишите от нещо, за да се радвате на успех по-късно. Понеделник е много багоприятен за творчество.

Скорпион
Много предприемчиви и вдъхновени за осъществяването на нови планове. Денят е успешен, още повеч че ще вземете най-правилните решения. По отношение на любовта е необходимо да свършите още нещо. В службата работете равномерно. И при вас изпъкват промени, които засягат най-вече бюджета ви.

Стрелец
Очаквайте хубав и плодоносен ден. Нищо чудно да се изпълнят по-скромните ви желания. Най-малкото е, че звездите хвърлят яснота върху проблеми от любовен характер. Действително в личния живот се наблюдава известен застой. Ако компенсирате с работата си, ще се почувствате удовлетворени.

Козирог
Очертават се трудности в емоционален план. Силно притеснени сте от усещането за неустойчивост в любовта и от необходимостта за изчакване по отношение на работата. Днес надали ще съумеете да държите положението в свои ръце. По-добре разчитайте на подкрепа и съдействие.

Водолей
Понеделник е много добър особено ако се ориентирате към срещи с приятели и влиятелни личности. Освен това звездите гарантират добро здраве. В любовния живот също има развръзка. Някои от вас ще се решат на брак. Внимавайте в службата, покажете уравновесеност във всяко отношение.

Риби
Може да се надявате на успех във всичко, с което ще се заемете днес. Денят е добър за матераилните ви дела, но се придружава с неблагоприятни въздействия върху връзките ви. Застрашени са контактите ви с най-близките, пък и тези в обществото. Не бъдете тесногръди, дайте израз на добродетелите си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар