Хороскоп за 16 септември, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскоп на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица

 

Овен
Понеделник е нервен и нищо чудно да изиска бързо реагиране. За мнозина от вас вероятно ще се наложи дори да рискуват. Става дума за взимане на важно решение или за спешно заминаване. Звездите дават пълен картбланш за пътуващите. Относно решението обаче ще имате успех, ако акцентът е в сферата на любовта.

Телец
Денят идва с продупреждение за увеличено внимание в службата. Забелязват се трансформации, които ще подействат зве на настроението ви. Мъжете да избягват противоречия с влиятелни жени. По-добрите професионални възможности са за дамите от знака, но в личния живот на мъжете ще им върви повече днес.

Близнаци
Понеделник е напрегнат и не сте педпразени от допускане на грешки. Неизяснени обстоятелства от личен характер влияят зле на самочувствието ви. Възможни са заблуди по отношение на пари. Още малко търпение и изчакване и всичко де щойде на мястото си. Концентрирайте се в работата си, там прогнозата е благополучна.

Рак
Днес мнозина от вас ще отдадат приоритет на любовта и почивката. Заслужено е, тъй каето сте свършили доста полезна работа, а освен това развитието на делата ви е успешно. Забелязва се известно успокоение относно професионалния живот. За съжаление вкъщи са възможни неприятности.

Лъв
Около вас се извършват промени, понеделник и труден за любовния ви живот. Не е изключено да се стигне до обтягане на отношенията. Иначе в професионален аспект ще ви върви, особено за творческите личности от знака и тези, които са заети в областта на драматичното изкуство. Денят е много сполучлив и за пътуващите от знака.

Дева
Денят е много успешжен за контакти и особено за пътуване. Ще ви върви и в любовта. На работното място се наблюдават трансформации, с които се налага да се съобразите. Бъдете прилежни в изпълнението на задачите и предпазливи в общуването с колеги и шефове.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар