Жестоката истина за живота на Есра Ронабар (Арзу от „Сълзи от Рая“)

Жестоката истина за живота на Есра Ронабар (Арзу от „Сълзи от Рая“)
3.67 (73.33%) 6 votes

Актрисата живее втори живот след жестокия инцидент

Реалният живот на актрисата Есра Ронабар, която изпълнява ролята на Арзу Сояр в сериала „Сълзи от Рая“, е много по-тежък.

Самата Есра Ронабар споделя, че живее втори живот и допълва, че в тялото й има близо близо 100 грама платина и титаний. Приблизително толкова тежат пироните, които крепят костите й след тежката и автомобилна катастрофа.

Тежкият инцидент се случил през септември 201З-а, отбелязва „Уикенд“. При ПТП-то кокалите на актрисата били натрошени на парченца и докторите се съмнявали, че изобщо ще успеят да я сглобят.

Есра Ронабар

Актрисата живее втори живот след жестокия инцидент

Чудото обаче все пак се случило и днес тв любимката отново е пълноценен човек. Есра Ронабар е съпруга нa актьора Баръш Фалай. Той е познат у нас като Харун от „Твоят мой живот“ и Селим от „Кварталът на богатите“.

Есра Ронабар живее втори живот

Актрисата споделя, че това което прави привлекателна ролята на Арзу за нея, е сблъсъкът на героинята с вината, слабостта и страстта към богатството. Бунтът на Арзу към собствената й съдба носи след себе си много грешки. Затова трябва много сили и воля, за да съхраниш принципите си. Голямо предизвикателство е да се бориш с живота и с чувството на вина, и да си мислиш, че успеха и богатството, могат да запълнят празнините.

Есра Ронабар споделя, че е преживяла четири операции и хиляди часове физиотерапевтични сеанси. Всичко това я накарало да се стреми да живее живота си смислено. За да се възстанови много й помогнали родителите, съпругът, сина й и приятелите. Напълно осъзнала мисията в този живот, отсяла приоритетите си. Сега вече знае, какво трябва да прави в този живот.

По отношение на съпруга си споделя, че чувства спокойствие в присъствието му. Той е направил всичко възможно, за да усети неговата подкрепа по време на възстановителния й процес, след катастрофата. За нея, той е повече от съпруг, той е неин приятел.

Актрисата посочва, че много би се радвала да има второ дете. В същото време обаче последните 4-5 години били изключително трудни за нея. Преживяла много операции. Това изтощило организма й до краен предел.
Участието й в „Сълзи от Рая“ й дало възможност да получи приток на нови сили и вдъхновение. „Така че, бих се радвала, да имам още едно дете“, споделя с усмивка актрисата.

Есра Ронабар

Баръш със сина им

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар