Алекс Сърчаджиева сгафи жестоко

Водещата и сценаристите отнесоха як хейт
0

Водещата и сценаристите отнесоха як хейт

Жесток гаф на Алекс Сърчаджиева и сценаристите на „Игри на волята“, нажежи мрежата до червено.

Алекс Сърчаджиева и сценаристите на риалитито отнесоха здрав хейт още след излъчването на втория епизод на „Игри на волят а“.
Причината за това е повече от скандална.

Алекс Сърчаджиева
Водещата и сценаристите отнесоха як хейт

Докато Алекс Сърчаджиева обясняваше мисиите на отборите славяни, траки и прабългари, обърка тотално роднинските връзки в историята за Свети Константин и Елена. Грешката й, разбира се, е повече минус за продуценти и сценаристи, които стоят зад всяка хрумка във формата.

И все пак атаките не подминаха и миловидната актриса, която често виждаме като водеща или коментатор в различни риалити формати у нас.
„Как Нова тв ожени майка и син, драги зрители, снощи, по време на втори епизод на „Игри на волята“!“, гласи един от по-острите коментари в мрежата след гафа във формата.

Този път преминаха всички граници на простотията

В него се казва още:
„Значи, излиза Александра Сърчаджиева с този неин дразнещ глас, която иначе може би не звучи точно така, но все й дават да води предавания, на които тя трябва да надвиква съпътстващ оглушителен шум и когато крещи, въобще не гали ухото нито с тембър, нито с интонация; таа, излиза тя на плажа и изкрещява на участниците, че ще разкаже историята за Свети Константин и Елена…

Историята била значи от Странджа. Там се е случила, също така. Господ Бог обичал Странджа и странджанци. Затова им запалил един голям огън . ( !? ) И им казал на хората да минат през огъня, и че който е добър няма да изгори. ( ?! ) От мъжете минал само Константин и не изгорял.

От жените минала Елена и не изгоряла. И те затова се оженили ( ?! ) И станали светци !…“, недоумява потребител за така грубо преиначаваните факти от историята.

„Истината е, че Свети Константин е император на втората Римска империя, а света Елена е неговата майка. Повече от смешно е представянето на невярната история, още повече, че сценаристите на Нова Броудкастинг Груп взимат заплати за това нещо.

Освен това трябва да се има предвид и фактът, че те носят отговорност към възпитанието на обществото, че и на децата… И като цяло носят отговорност какви ги съчиняват. Дали биха били така добри да вземат сега и да се покаят, чрез официално напускане на работа?“ се питат зрителите, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.