Страстната любов на Луна се оказа пълен фарс, за който платила хиляди левове

Гласувайте за статията

Оказва се, че историята с младото гадже е пълна измислица

Ако сте си мислили, че страстната любов, която Луна напоследък демонстрира, е пълен фарс, то нямате представа колко сте прави.

Оказва се, че Луна е режисирала поредния си ефектен театрален сценарий. Вероятно си спомняте, че певицата успя да вдигне във въздуха с изпълненията си къщата на „Биг Брадър“ преди две години. Сега прави същото и с мнимия си любовник.

Луна

Оказва се, че историята с младото гадже е пълна измислица

Повече от месец фолк ветеранката демонстрира каква луда любов изживява и колко е щастлива в компанията на младото си гадже. Хубаво, хубаво, но колко да е истинско?! Особено като се има предвид, че флуидите пред обектива и страстните погледи между двамата се оказват игра?!

Розовият балон на романса, който Луна и мускулестият младеж разиграват в социалните мрежи вероятно ще се спука в най-скоро време. На всичкото отгоре тя дори заяви, че са вдигнали и романтична сватба, припомня „Галерия“.

Оказва се, че историята с младото гадже е пълна измислица. Що се отнася до въпросния мъж, то той просто се снима в новото видео на Луна. На него обаче, освен актьорска дарба, сега ще му трябва и здрава психика, имайки предвид факта, че стана обект на жестоки подигравки във виртуалното пространство.

Мнозина, които са засичали „двойката“ в столични молове, твърдят, че те приличат повече на бодигард и слуга, отколкото на влюбени. А Луна се държала с младежа като строга господарка.

За целия този сеир, разбира се, певицата е платила доста щедро. Мълвата говори се, че младокът е получил 5000 лева, за да влезе в ролята на лудо влюбен в певицата. Освен това по този начин той е направил и доста добра реклама на новата й песен, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар