Тихомир Рангелов от „Фермата“ направи разтърсващи разкрития за личния си живот

Тихомир Рангелов от „Фермата“ направи разтърсващи разкрития за личния си живот
2 (40%) 1 vote

Той несъмнено се превърна в голямата сензация на риалитито

Няма да е грешка, ако кажем, че културистът Тихомир Рангелов, е голяма сензация и не случайно цяла България говори за него.

Якият мъжага без свян призна пред камерите, че е гей и живее на семейни начала с друг мъж – влогъра Стамбини. Мачото успя да спечели сърцата на зрителите, които имат удоволствието да го наблюдават в първата битка за оставане във „Фермата“ писа „Уикенд“.

Тихомир Рангелов

Той несъмнено се превърна в голямата сензация на риалитито

Всъщност, Тихомир Рангелов впечатли всички с трогателната си житейска история на сираче. Той е изгубил 32-годишната си майка, а след това е трябвало да оцелява в тежки житейски ситуации.

Преломен момент в живота му се оказват срещите с различни жени, които баща му наема за бавачки. Разбира се, нито една от тях не може да смени биологичната майка. В дома му влиза изключително зла жена. Вместо да се грижи за момчето, тя започва да го малтретира физически и психически.

„Заплашваше ме да не казвам на никого какво прави с мен. Наказваше ме да седя в един от ъглите на стаята. Караше ме да стоя на тъмното. Затваряше ме в тоалетната. Биеше ме системно. Веднъж наблъска метлата в устата ми и трябваше да ям сламата. Развих тикове и нямах захват. Ръцете ми почнаха да треперят и не можех да овладея това положение. Живях в кошмар“, споделя батката.

Именно огромното количество шамари, наказанията и униженията, които Тихомир Рангелов понесъл в детството си, го подтикнали да се насочи към спорта. Там намерил истински отдушник за житейските си проблеми. На 16 години станал републикански шампион по културизъм. Последвали още няколко титли на балканско и на световно ниво. Докато тренирал, забравял несгодите.

В спорта Тихомир намерил истински отдушник

Младият мъж смята, че заради тормоза от тази жена в детството се е отвратил от нежния пол. По всяка вероятност това до голяма степен е определило и сексуалната му ориентация. Дълго време се срамувал от това, че е гей, но вече с гордост представя партньора си.

Най-големият късмет в живота му била срещата с актуалния влогър Красимир Николов, познат като Стамбини. Стрелите на Амур го пронизали още на първата среща. Интелектът на нежния младеж също бил впечатляващ – нямало тема, по която да не намерят допирни точки.

Допадали си и на тема вегетарианство. Спортистът не близвал месо повече от две десетилетия. Има железен режим на хранене. Той е изключил и т.нар. мъртви храни – сиреч печени и пакетирани с дълъг срок на годност. Умеел да кулинарства, което направило добро впечатление на капризния Стамбини.

Влогърът е нежната половинка в двойката и като такава няма против да бъде глезен с приятни изненади. Работи по цял ден и трудно намирал време да домакинства. За сметка на това пък искрено се радва на софраджийските изпълнения на любимия си.

Двамата 4 години криели чувствата си от близки и познати. Представяли се за добри приятели, които работят съвместно по интересни проекти. Един ден техен близък ги посъветвал, че не е добре да таят емоциите си и няма нищо срамно и страшно в това да заживеят под един покрив.

Така и станало – Красимир и Тихомир се врекли във вярност и дори разменили халки на специално парти, на което присъствали малцина техни приятели. След това заживели в хармония и сговор, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар