Саня Борисова се тунингова

Гласувайте за статията

Саня Борисова беше една от малкото актриси, залагащи на естествената красота

И Саня Борисова заряза еталона за естествена красота. Красивата актриса вече е в отбора на тунингованите родни дами, въпреки че досега залагаше единствено на естествена си красота.

Тя се изкуши от постиженията на съвременната естетична дерматология и реши да се възползва от нейните постижения и да промени визията си. Резултатите вече са налице – устните й са по-сочни и обемни. Но дали точно такъв е бил търсеният от нея ефект, скоро ще стане ясно.

Явно Саня Борисова, която в момента се изявява в новия сезон на „Фермата“ по bTV, е направила интервенцията на устните си малко преди да влизането си шоуто, тъй те изглеждат твърде подпухнали.

Вероятно актрисата, която преживя драматична любов и последваща раздяла с Ники Илиев, е искала да промени драстично визията си, за да излезе по-бързо от депресията и да се справи с вътрешните си терзания, пише БЛИЦ.

Тя преживя изключително тежко раздялата си с режисьора. След развода Саня изгуби не само любимия мъж, но и работата си. Публична тайна е, че всички продукции, в които участва, са режисирани от Ники Илиев. За никого не е тайна, че стана актриса не благодарение на спорните си актьорски заложби, а на връзката си с режисьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар