Симона Загорова заприлича на Андреа

Симона Загорова заприлича на Андреа
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова е неузнаваема

Симона Загорова гони Андреа по килограми. Щерката на Глория е напълняла значително и догонва бившата на Кобрата. И двете вече са преминали 75 кг, но на снимките, които публикуват в мрежите,  изглеждат стройни като тополи, видя HotArena.

Симона Загорова е наследила таланта на майка си Глория, но определени не е наследила стройната й фигура. На необработваните с фотошоп снимки ясно се вижда, че тя има около 20 излишни кг. За да създаде илюзия, че лицето й е по-слабо, начинаещата певица се снима странично, прикривайки част от лицето с косата си.

Тя буквално изглежда като лелка пред родителката си, считат феновете на лекия жанр.

Наследницата на Гло вече тръгна по нейните стъпки и гради самостоятелна кариера. Тя прави песни и клипове, ходи по светски събития, но буквално бледнее пред знаменитата си майка.

Феновете на Глория дори сравняват щерка й с Андреа. И двете са млади, но имат един един и същ проблем – наднорменото тегло. И двете разчитат на фотошоп, за да изглеждат слаби, вместо да предприемат мерки за вталяване.

Преди време Симона също имаше проблем с килограмите, но майка я подложи на строг хранителен режим и тя успя да се втали за абитуриентския си бал. Но в последните години Симона Загорова не полага никакви усилия, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар