Стефан Данаилов: Страхувам се от комитета на Мая Илиева

Стефан Данаилов: Страхувам се от комитета на Мая Илиева
5 (100%) 1 vote

Стефан Данаилов коментира обстановката

Стефан Данаилов коментира случващото се на предизборната сцена. Той заяви, че наблюдавам процесите и се вълнува най-вече от ситуацията в София

„И тук аз съм вече вдовец. Един вдовец гледа главно жената вече. И двете дами са много красиви и различно уморени, ще ги гледам по различен начин“, така той коментира предстоящите кметски избори и кандидатурите на Йорданка Фандъкова и Мая Манолова за градоначалник на столицата.

„Манолова изглежда уморена, но иска да свържи много работа“, категоричен е той. Данаилов припомни, че преди именно той е казал, че тя не става за президент. Но сега най-отговорно, че я подкрепя. Той е убеден, че Мая Манолова е най-удачното предложение, пише Ретро.бг, цитирайки думите му.

За Елена Йончева каза, че е прекалила с остротата. За Нинова – също.

„Малко се страхувам от Инициативния комитет на Манолова. Това са млади, остри хора. Много напрягащи. Тя е склонна да продължи по техния начин. Нека да укроти тона и да стане жена“, допълни Ламбо.

Той призова двете дами на направят една приятна кампания без да се плюят.

„Емоциите невинаги помагат за кампания. На евроизборите сбъркахме, пресолихме манджата“, заяви още Данаилов, цитиран от Ретро.бг.

Ламбо допълни, че никой в партията вече не го търси за съвети.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар