Саня Борисова се тунингова (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Саня Борисова се изкуши да промени визията си

Саня Борисова се тунингова. Красивата актриса изду джуки. Саня вече е в отбора на тунингованите родни ВИП личности, въпреки че досега се славеше с естествената си красота. Актрисата се изкуши да промени визията си и резултатите са налице.

Но дали точно такъв е ефектът, който Саня е целяла, ще стане ясно много скоро. Явно Борисова, която в момента е един от участниците в новия сезон на „Фермата“ по Би Ти Ви, е направила ботокс интервенцията на устните си малко преди да влезе в шоуто, защото те изглеждат все още твърде подпухнали, пише show.blitz.bg.

Актрисата, която изживя драматична любов, а след това и тежък развод с Ники Илиев, най-вероятно е искала да направи нещо драстично с визията си, за да се излекува от депресията и вътрешните си терзания. Но дали това е най-доброто решение?

Преди да влезе във „Фермата“ Саня призна, че наистина е преживяла развода с Ники Илиев много тежко, но с подкрепата на цялото си семейство и най-вече с подкрепата на сестра си, е успяла бързо да се съвземе. Актрисата сподели също, че отношенията между нея и бившия й съпруг са „приятелски“. „На този етап се разбираме много добре“, каза още Борисова, която в момента е част от „Фермата“.

Саня сподели, че за нея влизането в предаването е само игра и не влага нищо сериозно в това свое начинание. А причината да стане част от шоуто е, че актрисата обича да работи с хора, които влагат сърце в проектите си, а екипът на „Фермата“ прави точно това.

Саня Борисова се тунингова сн. Фейсбук

Саня Борисова се тунингова сн. Фейсбук

В предаването обаче Борисова успя да си навлече гнева на участниците. Според тях актрисата не се включва достатъчно в работата. Това обиди Саня и тя отказа да закуси, а така остави и съотборниците си гладни, защото те могат да се нахранят само след нея. Това още повече засили негативните реакции срещу актрисата.

Актрисата изду джуки сн. show.blitz.bg

Актрисата изду джуки сн. show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар