Камила била съкрушена от смъртта на принцеса Даяна (Вижте каква е първата й реакция)

Гласувайте за статията

Нови детайли от смъртта на принцеса Даяна не спират да излизат наяве

22 години след смъртта на принцеса Даяна обществеността не престава да се интересува от подробности за гибелта й. Които са толкова вълнуващи днес колкото и през 1997 година.

От няколко седмици наред британските медии не спират да пишат за голямата трагедия. Като откриха и това, от което мнозина се интересуват. Като например каква е била реакцията на любовницата на принц Чарлз – Камила Паркър Боулз след като научила за нейната смърт.

Изданието „Експрес” пише, че принц Чарлз, който по това време е официален любовник на Камила й разказал за катастрофата. Първо съобщил, че принцесата е претърпяла злополука и си е счупила ръката. А към четири часа сутринта я информирал, че Даяна е починала в парижка болница.

Камила и принц Чарлз днес
Снимка: Инстаграм

Вестта шокирала Камила и тя била много тъжна и съкрушена. Дълго разговаряла с Чарлз и го утешавала. Уелският принц въпреки, че изпивал мъка по бившата си съпруга бил измъчван от подозрения, че световната общественост ще го обвини за инцидента.

Точно тава се и случило. На другия ден сутринта къщата на Камила Паркър Боулс била окупирана от папараците. А много хора и до днес я обвиняват за смъртта на Лейди Даяна.

Чарлз и любовницата му минават под венчило седем години след смъртта на принцесата, предават от plusinfo.mk.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар