Стана ясно коя е Принцесата в „Маскираният певец“ (Вижте тук) Преглеждания: 10304

Принцесата в "Маскираният певец" е Алисия, категорични са феновете сн. Фейсбук
0
Оценете този post

Иван Звездев отпадна от „Маскираният певец“

Вчера започна дългоочакваното шоу по Нова тв „Маскираният певец“. След всяко изпълнение на участниците зрителите се опитваха да познаят кой стои зад маската. В официалната страница на предаването в социалната мрежа Фейсбук се заформиха дълги дискусии кои са участниците.

Първият отпаднал участник от „Маскираният певец“ е Иван Звездев. „Детективите“ предположиха, че именно той се крие зад маската на Пауна и познаха.

Най-голяма интерес в зрителите обаче успяха да предизвикат Принцесата и Розата. И въпреки че Принцесата все още не е свалила своята маска, феновете на предаването вече са убедени на сто процента, а някои дори и „на хиляда“, че това е поп фолк изпълнителката Алисия.

Зрителите подкрепят своите предположения и с някои факти от живота на поп фолк изпълнителката. Те са категорични, че Принцесата е именно Алисия, защото уликите във видеото са я издали. Поп фолк изпълнителката е родена в Ихтиман и е завършила Испанската гимназия в София, затова тя изпя песен на испански.

Глас

Други фенове пък казват, че са познали гласа на изпълнителката, който е наистина специфичен.

„Това е Алисия, която е родена близо до София в Ихтиман. Освен това в уликите казва, че е изяла доста сладко – първият й голям хит се казва „Карамел“. Иначе много хубави изпя песента“, „Алисия е от Ихтиман, телосложението пасва, ръста също, за гласа е излишно да говорим“, пишат феновете.

Друг зрител пък се шегува, че е време да спрат да предполагат кой стои зад маската на Принцесата и ако някой й има телефона, може направо да й звънне и да я попита.

Дали наистина Алисия е Принцесата в „Маскираният певец“ ще разберем скоро.

Принцесата в "Маскираният певец" е Алисия, категорични са феновете сн. Фейсбук
Принцесата в „Маскираният певец“ е Алисия, категорични са феновете сн. Фейсбук

По всичко личи, че новото шоу допада на зрителите и Маги Халваджиян отново ще прикове аудиторията пред малкия екран. Зрителите са изключително впечатлени и от невероятните костюми на участниците, които са дело на Кремена Халваджиян. „Уникални костюми! Кремена е невероятно талантлива и с невероятни способности! Поздравления!“, пише фенка на предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.