Излезе наяве истината за имотите на Мая Илиева в Доминикана

Излезе наяве истината за имотите на Мая Илиева в Доминикана
5 (100%) 1 vote

Слуховете, които се носят за империята на Мая Илиева в далечна Доминикана, ще се окажат силно преувеличени

От години се носят легендите за имотната империя на Мая Илиева в Доминикана, която тя наследи от покойния си съпруг – шефа на ВИС Георги Илиев. Но всички тези слухове ще се окажат силно преувеличени и всъщност положението ма вдовицата не е никак завидно.

Според легендарните слухове, тя е сред най-крупните собственици на земя в известния курорт Пунта Кана.

Приживе известният с предприемаческия си усет Жоро Илиев в действителност е инвестирал в подобно начинание. Но към днешна дата собственик на закупените някога от него парцели в Доминикана е не вдовицата му Мая, а мистериозен американски бизнесмен.

Запознати разкриват, че той е бил от доверените хора на Илиев. Още преди разстрела в Слънчев бряг през 2005 година, той лично прехвърлил собствеността си в Доминикана на американеца. Твърди се, че причина за прехвърлянето са извършваните по онова време проверки в Доминикана за произхода на парите на инвеститорите в района.

Американецът доказал лоялността си и към вдовицата Мая. Дори и след смъртта на Жоро Илиев, той продължил да й отчита процент от приходите от имотите, закупени от нейния мъж. Върху тези парцели са построени хотели на различни световноизвестни вериги, пише Факти.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар