Меган Маркъл разтърси из основи кралското семейство

Гласувайте за статията

В основата на поредния скандал лежи нейно решение

Херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл за пореден път разтърси из основи кралското семейство на Великобритания.

Този път в основата на зараждащия се огромен скандал се корени решението, което Меган Маркъл е взела.

Трудното й решение обаче ще засегне най-вече не кого да е, а самият престолонаследник и син на принц Хари.

Меган Маркъл

В основата на поредния скандал лежи нейно решение

Очевидно войната тепърва започва, защото ответната страна няма да се предаде без бой. От там вече отправиха няколко обиди по адрес на бившата актриса.
Меган Маркъл е решила да прекрати абсолютно всякакви отношения с баща си, обяснява близък до кралското семейство мъж.

Може би младата майка се опитва да избегне стреса, защото именно сега се нуждае най-вече от спокойствие и хармония. Баща й Томас обикновено прави скандални коментари в медиите относно случващото се в кралското семейство.
Най-вероятно 75-годишният господин Маркъл никога няма да види внука си.

Арчи вече е на 4 месеца, но не познава дядо си по майчина линия.
Това разбива сърцето на херцогинята, но тя трябва да предпази себе си, сина си и семейството си, коментира още вътрешният източник, приближен до херцозите на Съсекс.

Последната капка, която преля чашата, бе последното интервю, което баща й даде. След него целия свят упрекна херцозите, че пътували с частен самолет, докато например Уилям и Кейт използвали редовни полети.

Томас отсече следното пред медиите: „Очевидно зет ми няма проблем с полетите. Не виждам причина той да не се качи в частния си самолет и да дойде и да поиска ръката на щерка ми.
Бащата на Меган твърди, че просто иска да огледа внука си.

Бих искал да знам дали има прочутият нос на Маркъл. Искам да имам негова снимка. Бих я поставил до тази на Меган, оплаква се Томас.
Всички се възхищават на това колко мили и щедри са Меган и Хари, но те изобщо не са такива със семейството си. Това е лицемерие.
Надявах се, че като Меган стане майка, ще бъде по-добър човек, но това не е така. Всичко е било напразно“, признава Томас.

Меган обаче вече е започнала да запознава Арчи с баба си по бащина линия.
Британски медии твърдят, че в детската стая вече има портрети на принцеса Даяна. Маркъл се надявала внукът й да заобича покойната си, но известна баба, с която той за съжаление никога няма да има честта да се запознае, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар