Стана ясна причината, поради която Камила ненавижда Кейт Мидълтън

Гласувайте за статията

Тя дори крояла пъклени планове

Стана ясна причината, поради която 72-годишната съпруга на принц Чарлз – Камила, ненавижда съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън.

Оказва се, че скандалната Камила кроила пъклени планове как да раздели Кейт и Уилям.

Това стана ясно от разкритията на Кристофър Андерсън – бивш редактор на списание „Time“ и известен звезден биограф.

Камила

Тя дори крояла пъклени планове

Тези твърдения мъжът изказва в своята нова книга „Играта на короните: Елизабет, Камила, Кейт и тронът“. Андерсън има издадени 34 книги, голяма част от тях превърнали се в бестселъри.
Според него причината за неприязънта на Камила към Кейт е обикновеният произход на любимата на Уилям.

Припомняме ви, че бащата на херцогинята на Кеймбридж е авиодиспечер, а по-късно и пилот от „Бритиш Еъруейс“. Майка й пък е стюардеса.

През 1987-ма година родителите на Кейт основават фирма за кетъринг „Party Pieces“. Тя се занимава с доставка на храна и украса за партита. Бизнесът им се развива добре и семейството на Катрин натрупва солидно богатство.

Но за Камила, макар и заможна, щом във вените й не тече синя кръв, Мидълтън си остава обикновена и недостойна да е част от кралското семейство.

Според Андерсън години наред Кейт е била трън в очите на Камила. Тя упорито е убеждавала принц Чарлз да се противопостави срещу тази връзка и да забрани на Уилям да се жени за Мидълтън. Камила дори крояла план как да раздели влюбените, пише woman.bg.

След като разкритията на Андерсън за първоначалната омраза на Камила към Кейт излязоха на бял свят, мнозина британци се запитаха дали настоящата съпруга на Чарлз ненавижда Катрин, защото тя й напомня за голямата й съперница – Даяна.

Възможно е Камила да се е дразнела на способността на Кейт да печели хорските симпатии и одобрение. Подобно на принцеса Даяна и тя бързо се превърна в любимка на народа, се чете в един от коментарите в британският сайт „Мирър“.

Според Андерсън обаче с времето Камила е приела Катрин. С годините двете дами дори са успели да съградят помежду си топли отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар